Paulssons Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag i andra generation och vi är verksamma i Öresundsregionen med fastigheter i Lund, Löddeköpinge och Hjärup. Vår verksamhet består såväl av kommersiell fastighetsförvaltning och bostadsförvaltning som projektutveckling och nyproduktion av bostäder.

Det är i Lund som Paulssons Fastigheter påbörjade sin resa. Grundaren Arne Paulsson – ofta kallad ”Glasmästaren” – köpte sin första fastighet redan på 1960 talet för dåvarande verksamhet glasmästeriets räkning.

Som andra generation i familjebolaget Paulssons Fastigheter tar vi ett medvetet steg in i framtiden. Vi är en fastighetsägare med högt engagemang för vår region och har en stor omtanke om våra hyresgäster. Vi tar hand om och förädlar våra fastigheter, bostäder och kommersiella lokaler, och vi utvecklar ständigt nya fastighetsprojekt. Med vårt fastighetsbestånd vill vi bidra till en aktiv stadsutveckling och trygga livsmiljöer. Vår styrka ligger i långsiktighet, lokal förankring, hjärta och engagemang.