Påminnelse! Er åsikt är viktigt för oss

Uncategorized

Vi vill gärna veta hur du trivs hos oss. Dina åsikter är viktiga och därför vill vi påminna er om att delta i vår undersökning om ditt boende. Svaren hjälper oss att se vad vi kan bli bättre på.

Enkäten har gått ut till er via mejl samt med post. Har ni inte fått någon enkät så hör gärna av er till AktivBo på info@aktivbo.se eller telefon 08-23 39 85.

Senast vi gjorde en liknande undersökning var för några år sedan och mycket har hänt i vår organisation sedan dess. Även denna gång genomför vi undersökningen tillsammans med AktivBo, ett företag med många års erfarenhet av NKI-undersökningar. AktivBo garanterar även att alla svar lämnas anonymt.

Resultatet av undersökningen presenteras på vår hemsida i höst.

Att vi får ta del av dina synpunkter och önskemål är av stort värde för oss – på förhand varmt tack för att du tar dig tid att svara på enkäten.


Andra nyheter

Det är med stor glädje vi kan berätta

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi, Paulssons Fastigheter, tecknat hyresavtal med Elite Hotels för vår fina fastighet på Sankt Petri Kyrkogata 9! Då vår nuvarande granne Hotel Bishop Arms Lund, en av 7 Bishops Arms hotell som ingår i Elite Hotels koncern,...