Årets fastighetsföretagare  
Fastighetsföretagande handlar om ett långsiktigt och metodiskt arbete. Den som arbetar med fastigheter och dess förvaltning arbetar tålmodig, i det tysta. Mycket av det långsiktigt värdeskapande arbetet sker med små medel och uthållighet. En fastighetföretagare som arbetar utifrån ett långsiktigt hållbart, ekonomisk, miljömässigt och socialt perspektiv. Med denna utmärkelse vill vi premiera en uthållig aktör som maler på mot långsiktig framgång!

Nominerade

MKB Fastighet
Trianon 
Paulssons Fastigheter 

Vinnare

Paulssons Fastigheter
Familjeägda Paulssons Fastigheter är ett bolag med fastigheter i Lund, Löddeköpinge och Hjärup. Verksamheten består av såväl förvaltning som projektutveckling och nyproduktion av bostäder. Bolaget tar nu medvetna steg in i framtiden. Med ett högt engagemang för vår region och stor omtanke om sina hyresgäster bidrar de till en aktiv stadsutveckling och trygga livsmiljöer. Styrkan ligger i långsiktighet, lokal förankring, hjärta och engagemang.

Läs hela meddelandet här! https://web.apsis.one/AMVHGj5aT8iu

Andra nyheter

Det är med stor glädje vi kan berätta

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi, Paulssons Fastigheter, tecknat hyresavtal med Elite Hotels för vår fina fastighet på Sankt Petri Kyrkogata 9! Då vår nuvarande granne Hotel Bishop Arms Lund, en av 7 Bishops Arms hotell som ingår i Elite Hotels koncern,...