Det är med stor glädje vi kan berätta

Nyheter

Det är med stor glädje vi kan berätta att vi, Paulssons Fastigheter, tecknat hyresavtal med Elite Hotels för vår fina fastighet på Sankt Petri Kyrkogata 9! Då vår nuvarande granne Hotel Bishop Arms Lund, en av 7 Bishops Arms hotell som ingår i Elite Hotels koncern, vill utöka för att möta en stor efterfrågan på hotellrum i Lund och kommer växa med 31 st nya rum när allt står klart.

Vi genomför en omfattande renovering av hela fastigheten efter ritningar framtagna av Arkitekterna Krook & Tjäder. Gatufasaden får ett ansiktslyft och kommer att återta mer av sitt ursprungliga utseende från slutet av 1800-talet,med nya fönster och nya putsdetaljer. Huset görs tillgängligt med ny entré och hiss på innergården samt förses med installationer som möter dagens krav. Insidan av huset renoveras för att på bästa sätt möta hotellgästernas förväntningar på ett personligt och välkomnande hotell i Lunds centrum.

Nina Lund, Elite Hotel berättar: ” Vi tog 2016 över gamla Duxiana Hotel och sedan dess drivit ett framgångsrikt Bishops Arms hotell i anslutning till vår befintliga Bishops Arms pub. Tack vare vårt nya långsiktiga samarbete med Paulssons Fastigheter så ser vi nu mycket fram emot att expandera in i grannfastigheten, utöka rumsantalet och få öppna upp en unik innegård.

Nu pågår projektering, senare i vår startar vi fysiskt med bygget och innan sommaren 2025 räknar vi med att Bishop Arms slår upp portarna och kan välkomna gästerna till sitt nya större hotell.

Andra nyheter

Påminnelse! Er åsikt är viktigt för oss

Vi vill gärna veta hur du trivs hos oss. Dina åsikter är viktiga och därför vill vi påminna er om att delta i vår undersökning om ditt boende. Svaren hjälper oss att se vad vi kan bli bättre på. Enkäten har gått ut till er via mejl samt med post. Har ni inte fått...