Vi erbjuder E-faktura

Information till hyresgäster

Vi har gjort förändringar i vår hyresavisering vilket innebär att ni har möjlighet att få er hyresavisering via e-faktura.

E-Faktura

E-faktura är ett enkelt sätt att betala räkningarna genom er Internetbank. Hyresavin skickas elektroniskt direkt till er Internetbank. Alla uppgifter som OCR-nummer, betalningsdag och belopp är ifyllda i förväg och kan inte bli fel. Det är bara att godkänna.

Gör så här

När ni är inne i er internetbank söker ni upp Paulssons Fastigheter Holding AB och fyller i ert objektsnummer som finns på hyresavin samt e-post och namn. Det är bara du som är kontraktsinnehavare som kan betala med E-faktura.

Läs alltid igenom din E-faktura – ibland använder vi den för att ge extra information till våra hyresgäster.

Autogirobetalning

Genom autogirobetalning så dras din hyra automatiskt. Man slipper registrera fakturorna varje månad för betalning och på så sätt minskas risken för betalningsförsening. Om ni vill teckna autogiro behöver ni fylla i en autogiroblankett som ni finner på vår hemsida www.paulssons.se eller kontaktar oss via kontaktuppgifterna nedan.

Ni som redan är autogirokunder kan även använda er av e-faktura. Då får ni en E-Faktura i er internetbank utan betalfunktion och slipper få avin till er mejl. Betalningen sker som vanligt via autogiro.

Vi på Paulssons Fastigheter värnar om miljön och kommer gå ifrån brevutskick i så stor utsträckning som möjligt. Därför kommer ni som har en epost inlagd hos oss och inte väljer E-faktura, få er faktura via epost. Hör av er till Info@paulssons.se för att registerna er epost eller om ni har frågor om er redan inlagda e-postadress.

Med vänliga hälsningar

Paulssons Fastigheter

Andra nyheter

Vi välkomnar Mariola som ny kommersiell uthyrare

Hej! Emelie Gabrielsson har valt att avsluta sin tjänst hos oss och gå vidare till nya utmaningar. Ny  kommersiell uthyrare är Mariola Lewin som många av er redan känner eftersom hon har vikarierat för Emelie under hennes föräldraledighet. Vi på Paulssons Fastigheter...

Påminnelse! Er åsikt är viktigt för oss

Vi vill gärna veta hur du trivs hos oss. Dina åsikter är viktiga och därför vill vi påminna er om att delta i vår undersökning om ditt boende. Svaren hjälper oss att se vad vi kan bli bättre på. Enkäten har gått ut till er via mejl samt med post. Har ni inte fått...