Återuppbyggnaden följer tidsplanen och ambitionen är att allt ska vara klart runt halvårsskiftet. Slutarbetet på hissen i A-trappa pågår för fullt och den ska förhoppningsvis vara i drift inom 2 veckor. Exakt datum vet vi inte ännu eftersom det ska genomföras en hel del myndighetsbesiktningar innan hissen får tas i bruk. Hissen i B-trappan som ska nå upp på vinden får vi tyvärr vänta med ytterligare 4 veckor men entreprenörerna arbetar med full kraft både med hissarna och övrig återställning.

Rensning av ventilationskanaler är snart avslutade och detsamma gäller för omkoppling av vatten/avlopp till våning 7. Vi vill verkligen passa på att tacka er hyresgäster som ställer upp med t.ex. tillträde till lägenheterna m.m. så entreprenörerna kan arbeta på i hög takt.

Som vi meddelat tidigare kommer ersättning för att ni saknat vindsförråd, hiss mm. regleras efter att allt är klart och då vi vet vilka datum som gäller.