Söker du en varierad vardag där du får arbeta med uthyrning och utveckling av fastigheter i Landskronas stadskärna?  På Paulssons får du närhet till både hyresgäster och beslut och får verka i en miljö där tradition möter nytänkande. Vi är en fastighetsägare med högt engagemang för vår region och stor omtanke om våra hyresgäster. På Paulssons blir du ansiktet utåt mot nya och befintliga hyresgäster och en viktig roll i kundupplevelsen. Vi hoppas att du vill bidra med att ha koll på vad som händer på vår marknad, finna rätt hyresgäster för varje fastighet, hitta förbättringar och utvecklas med oss!

I denna rekrytering samarbetar vi med Insikta rekrytering och utveckling. Ansök snarast men senast den 21/12 via länken.

Har du frågor är du mycket välkommen att maila eller ringa Charlotte Olsson på charlotte@insikta.se  telefon 070-602 19 11.

Välkommen med din ansökan!

https://jobb.insikta.se/jobs/1011922-bostadsuthyrare-till-paulssons-fastigheter