På Paulssons Fastigheter arbetar vi aktivt med att utveckla befintligt fastighetsbestånd men även nyproduktion av bostäder är ett stort fokusområde. Vi vill vara med och bidra till stadsutvecklingen i de regioner som vi är verksamma i.

Rollen som Byggprojektchef hos oss är en bred roll där man kommer att arbeta med såväl nybyggnation, förtätningsprojekt, utveckling av befintligt fastighetsbestånd, samt större underhållsprojekt.

Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning med inriktning väg och vatten eller motsvarande utbildning på högskolenivå. Vidare söker vi dig som har arbetat som projektledare i fastighetsbolag, entreprenadbranschen eller teknikkonsultbolag. Du har genom dina tidigare erfarenheter hunnit få en gedigen byggteknisk kompetens och har en kompetens inom såväl entreprenadjuridik som ekonomi, budget och prognos.

Vid frågor om tjänsten kontakta Jeanette Söderling 0735-26 08 73.  Ansök senast den 10 september till jeanette.soderling@additude.se

Additude – Byggprojektchef

https://www.linkedin.com/posts/activity-6705121916266577920-T5tr