Fredagen den 28 augusti planerar vi att våning 1-6 ska kunna återflytta till fastigheten.

Ventilationen är provisoriskt igång och entreprenören kommer att behöva tillträde till samtliga lägenheter vid ytterligare 3-4 tillfällen efter inflyttning för att slutföra arbetet, mer information kommer senare. Ett antal balkonger är ej heller tillgängliga.

Hissar är ännu inte i drift p.g.a omfattande återställningsarbete och någon exakt tidplan kan vi inte utlova i dagsläget men beräknar att arbetet p.g.a. långa leveranstider tar c:a 2 månader. Med hänsyn till detta och kvarstående arbete med ventilationen får du som hyresgäst själv ta beslut om eventuell återflytt, men det finns alltså en möjlighet för er som så önskar.

Arbete med ställning och väderskydd har gått helt enligt plan och är nu färdigmonterat, men mycket arbete för att bygga upp vindsplan och våning 7 återstår. Vi får tyvärr räkna med att det kommer bli en del störningar under arbetet på och runt huset, men vi hoppas på er förståelse.

Vi kommer att finnas på plats och öppna upp huset fredagen den 28 augusti från klockan 13.00

Angående hyran se tidigare inlägg.