Från den 1 oktober 2019 får familjeägda Paulssons Fastigheter ny VD i koncernen då Ewa Folkesson börjar sin nya tjänst. Ewa kommer från Lundafastigheter där hon för närvarande arbetar som chef för fastighetsförvaltningen. Med drygt 20 års erfarenhet från fastighetsförvaltning och byggbranschen har hon bred kunskap från många arbetsområden och roller.

”Vi är glada över att vi rekryterat Ewa till att leda det fortsatta arbetet med att utveckla Paulssons Fastigheter och vi ser fram emot att samarbeta med henne. Ewa, med sina tidigare erfarenheter från branschen, kommer att bli en mycket bra och energigivande resurs för vårt bolag”, säger Mirja Jönsson, delägare tillsammans med sin bror Marcus Paulsson.

”Sedan Arne Paulsson, vår far, gick bort för fyra år sedan har det vuxit fram en vision kring hur vi som ägare i andra generation vill fortsätta att utveckla företaget”, berättar Mirja. ”Till hösten startar en ny spännande era för oss där vi alla är med och sätter vår organisation – ett arbete där vi hoppas tradition får möta moderna grepp!”

”Jag är mycket glad över förtroendet. Paulssons Fastigheter är ett spännande bolag med fantastiska fastigheter på centrala lägen. Jag ser verkligen fram emot att utveckla verksamheten tillsammans med ägarna, mina kollegor och våra kunder”, kommenterar Ewa Folkesson sin nya tjänst.

Paulssons vision och drivkraft är ett långsiktigt ägande och förvaltande med lokalt engagemang för den bygd företaget är verksam i.